An Lemmens en Niels Destadsbader presenteren samen Rode Neuzen Dag XL

An Lemmens én Niels Destadsbader presenteren voor het eerst samen in een uitverkocht Sportpaleis. De twee presentatoren zijn de hosts van Rode Neuzen Dag XL, de grote apotheose van de goeddoelactie (...)

Lees meer

'Hoe Zal Ik Het Zeggen' wint International Emmy Award in New York

Productiehuis Shelter is er alweer in geslaagd een International Emmy Award binnen te rijven! Na 'Benidorm Bastards' (2011) en 'Wat Als?' (2014), gaat nu ook het eerste seizoen van 'Hoe Zal Ik Het (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 19 november 2018

Twee programma's halen de magische grens van het miljoen, 'De Slimste Mens ter Wereld' haalt dat cijfer net niet. 'Kinderziekenhuis 24/7' haalt het van Emmy-winnaar 'Hoe Zal ik het Zeggen', dat wel een mooi resultaat neerzet. Ook 'Niveau 4' boert goed verder.

Lees meer
'New Amsterdam' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

Een knappe, rebelse dokter met een missie in nieuw medisch drama 'New Amsterdam'

Een mooie, rebelse dokter met een nog mooiere missie breekt vanaf morgen alle regels in het nieuwe medische drama 'New Amsterdam' op VIJF.

Lees meer
'Dance As One' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Finalisten 'Belgium's Got Talent' wagen kans in 'Dance As One'

De finale van 'Belgium's Got Talent' kunnen ze al afvinken van hun bucket list. In 2016 zag 2SDC Crew uit Boortmeerbeek - de funky dance crew van captain Mike (50) - echter Baba Yega met het goud naar huis gaan.

Lees meer
'Over Eten' (foto: Eén - © VRT/Koen Bauters 2018)

'Over Eten': de keerzijde van de avocadohype

'Over Eten' zoekt het in een nieuwe aflevering wat verder van huis. Bananen, ananassen, passievruchten, mango’s... De Vlamingen zijn er dol op, maar in België groeien ze niet. Dus komen ze uit verre landen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Christmas All The Way bij Joe

Christmas All The Way: december bij Joe, de mooiste maand

December is de mooiste maand bij Joe! In december strijkt de radiozender neer in Antwerpen met een bomvolle agenda. We geven je graag een overzicht.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 16, 17, 18 november 2018

'Dancing With The Stars' blijft de verwachtingen van VIER overtreffen. De pijnlijke nederlaag van de Rode Duivels werd door dik 1,2 miljoen fans gezien. 'De Kotmadam' neemt een vliegende start, 'Professor T.' levert kijkers in.

'Rijker Dan Je Denkt?'

Nieuw seizoen van 'Rijker Dan Je Denkt?'

Staf Coppens gaat vanaf dinsdag 20 november opnieuw op schattenjacht doorheen Vlaanderen in het nieuwe, zevende seizoen van 'Rijker dan je Denkt?'.

Jens Dendoncker in 3D in New York (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Jens Dendoncker in 3D-versie mee naar New York

Je vernam het misschien al: Jens Dendoncker heeft de laatste tijd meer last van epilepsie-aanvallen en besloot daarom dus niet mee te gaan naar New York, waar vandaag bekend zal worden of het eerste seizoen van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' een Emmy wint in de categorie non-scripted entertainment.

'Succesrijk! Topondernemers in Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Cathérine dinsdag thuis bij Bart Verhaeghe

Cathérine Moerkerke gaat op bezoek bij Bart Verhaeghe, de voorzitter van Club Brugge en bezieler van Uplace. Verhaeghe woont in een prachtige vierkantshoeve in Vlaams-Brabant, met aangrenzende weiden waarop hij ezels houdt.

'Sven & Anke' op Joe (foto: Joe - © MEDIALAAN 2018)

Joe-ochtendduo Sven en Anke zamelt 10.000 euro in voor Rode Neuzen Dag met De Muziekfabriek

In het voorjaar riep het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx 'De Muziekfabriek' in het leven: ze gingen elke dag naar een bedrijf om daar 's ochtends live radio te maken.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ komt terug met nieuw seizoen

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar één ding betekenen: 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' to the rescue. Hoe vertel je je puberzoon voor de honderdduizendste keer dat hij ook eens met de hond moet gaan wandelen?

Lees meer
'K3 Roller Coaster' (foto: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2018)

Hanne, Marthe en Klaasje openen hun roller disco

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan openen Hanne, Marthe en Klaasje officieel de deuren van hun 'K3 Roller Disco'. In hun allereerste fictiereeks, die volledig werd opgenomen in een indrukwekkende 360-graden studio, rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste avonturen tegemoet.

Lees meer
'Over Eten' (foto: Eén - © VRT/Koen Bauters 2018)

Nieuw seizoen 'Over Eten' op Eén

Moeten we morgen met z’n allen veganistisch gaan leven? Wat kunnen we doen aan de gigantische berg voedsel die we wereldwijd verspillen? Waarom eten we meer avocado’s dan boerenkool? Moeten we nog calorieën tellen? En wat zit er nu echt in een frikandel?

Lees meer

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Opgroeien met een andere geaardheid, het zou geen probleem meer mogen zijn. Maar jammer genoeg is dat nog niet altijd zo. LHBT-jongeren (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders) krijgen meer dan hun leeftijdsgenoten af te rekenen met mentale problemen. Deze zijn vaak het gevolg van homofobe ervaringen. Olly Alexander, de populaire Britse acteur en frontman van de elektropopband Years & Years, wil dit taboe doorbreken. Hij getuigt eerlijk over z'n eigen eetstoornis, depressie en drugverslaving die hij daardoor ontwikkelde. Voor het eerst in z'n leven bekent hij ook aan z'n mama met welke problemen hij jarenlang heeft geworsteld. En hij praat heel open met lotgenoten en hun families.

'Growing Up Gay', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/11)