'Familie': week 39 - PREVIEW

Het nieuwe seizoen van 'Familie' is intussen al eventjes onderweg. En de fans hebben zich nog geen moment verveeld. Hoe moet het nu verder met Véronique en Lars. Is Niko sterk genoeg om zijn verleden (...)

Lees meer

'Thuis': week 39 - PREVIEW

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview! (...)

Lees meer
logo Netflix logo

Welcome to the start of your new life: 'MANIAC', nu op Netflix

'MANIAC' vertelt het verhaal van Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill). Ze geven zich op voor een mysterieus farmaceutisch onderzoek, ieder met een eigen beweegreden.

Lees meer
'Droomkamers' (foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018)

Wout Verstappen en Iris Hesseling laten dromen uitkomen in nieuw seizoen 'Droomkamers'

In het tweede seizoen van het Viacom/Nickelodeon programma 'Droomkamers', worden opnieuw bijzondere kinderen in het zonnetje gezet.

Lees meer
TVV Home and Away 2018 Ash (GEORGE MASON) en Robbo (JAKE RYAN) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Home and Away': week 39 - PREVIEW

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand én mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 20 september 2018

Martin Heylen blijft Vlaanderen charmeren. Dat geldt niet voor 'Koppels' dat alweer kijkers verliest. 'Expeditie Robinson' dobbert rond onderaan de top 20. Canvas lokt kijkers met Europees voetbal.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Radio 1

Stem mee voor de top 10 van de Lage Landenlijst van Radio 1

Zaterdag zendt Radio 1 de derde Lage Landenlijst uit. En de luisteraar kan nu nog bepalen wat de top 10 wordt van deze lijst met de beste Nederlandstalige songs sinds 1945.

'Chilling Adventures of Sabrina' (foto: © Coopr/Netflix 2018)

'Sabrina the Teenage Witch' keert terug op Netflix

In aanloop naar de release van 'Chilling Adventures of Sabrina', toont Netflix al de eerste beelden uit deze spannende serie.

Merijn Casteleyn (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Live koers bij VTM met de Eurométropole

Wie wordt de opvolger van de Brit Daniel McLay als nieuwe winnaar van de Eurométropole Tour die nu zaterdag gereden wordt? Wordt het voor eerste keer in vijf jaar een Belg?

'Wat een Jaar!' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Luc Appermont en Willy Sommers gaan 45 jaar terug in de tijd

Een tropische hete zomer, de allereerste oliecrisis, Will Tura die trouwt met zijn Jenny en Demis Roussos die de ene hit na de andere scoort. Zij die het zelf hebben meegemaakt weten dat dit alleen maar over het wonderbaarlijke jaar 1973 kan gaan.

logo VTM logo

De VTM-highlights voor volgende week

'Wat een Jaar!' keert op zaterdag 22 september terug naar het jaar van de eerste oliecrisis, de warmste zomer van de vorige eeuw en de onvermijdelijke olifantenpijpen: 1973.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De filmplannen van Vitaya

Monday i’m in Love brengt deze week, maandag 24 september, om 20.40 uur de romantische komedie 'Along Came Polly' met Ben Stiller en Jennifer Aniston.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Droomkamers' (foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018)

Wout Verstappen en Iris Hesseling laten dromen uitkomen in nieuw seizoen 'Droomkamers'

In het tweede seizoen van het Viacom/Nickelodeon programma 'Droomkamers', worden opnieuw bijzondere kinderen in het zonnetje gezet.

Lees meer
'Dancing With The Stars' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Bab Buelens gaat backstage tijdens 'Dancing with the Stars'

VIER start volgende maand met 'Dancing with the Stars', de uitdagende dansshow waarin Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis onder meer James Cooke, Sien Eggers, Elodie Ouadreogo en Ian Thomas door het dansavontuur van hun leven loodsen.

Lees meer
'Bazart - Het Begin Voorbij' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Rockumentary 'Bazart - Het Begin Voorbij' vrijdag op VTM

Ze lanceerden het credo 'liever snel naar de hel dan traag naar de hemel' en daar leven de mannen van Bazart ook naar. Monsterhits, volle Sportpaleizen, tientallen awards, duizenden fans: Mathieu, Simon en Oliver beleven al 2 jaar het ene succes na het andere.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/09)