'Familie': week 43 - PREVIEW

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale (...)

Lees meer

'Sturm Der Liebe': week 43 - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de (...)

Lees meer
logo Neighbours logo

'Buren': week 43 - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

Lees meer
'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Joshua gaat op wandel met Kevin Bacon

De Vlaming maakt soms gekke keuzes als het op zijn huisdier aankomt. Dat blijkt ook in aflevering 3 van 'Beestig'. In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua Dutré kennis met Kevin Bacon.

Lees meer
TVV Home and Away 2018 Leah (ADA NICADEMOU) en Hunter (SCOTT LEE) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Home and Away': week 43 - PREVIEW

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand én mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

Lees meer
TVV Thuis 2018 Marianne in 'Thuis' (foto: Eén - © VRT 2018)

'Thuis': week 43 - PREVIEW

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview!

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'The Voice Kids' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Met deze stemmen trekken de coaches naar de Battle-arena

De voorbije 5 weken betraden heel wat staffe kids het podium van 'The Voice Kids'. In de Blind Auditions hoopten ze allemaal minstens één rode stoel om te doen draaien om een plekje te bemachtigen in het team van één van de coaches.

Qmusic

Qmusic opent een week lang het Q-Halloween House in Hasselt

Qmusic opent speciaal een Q-Halloween House in Hasselt om de Q-luisteraars helemaal in de stemming te brengen voor Halloween.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 18 oktober 2018

Eén kan donderdag 2 miljoenentoppers scoren. Met dank aan 'Thuis' én Martin Heylen. 'De Slimste Mens ter Wereld' klopt 'Iedereen Beroemd'. 'Alloo bij de Wegpolitie' haalt de top 10 net niet.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 16 en woensdag 17 oktober 2018

De Rode Duivels werden dinsdag door een erg grote schare fans gevolgd op VTM. Het gelijkspel tegen Nederland trok meer dan een miljoen kijkers. Woensdag valt vooral het goede resultaat op van de finale van 'Bake Off Vlaanderen'.

'Vranckx & Byloo' (foto: VRT NWS - © VRT 2018)

Rudi Vranckx en Vincent Byloo lanceren podcast 'Vranckx & Byloo'

De opkomst van het populisme in Italië, het weinig benijdenswaardige lot van wetenschappers in Irak, een nieuwe theatershow van de dochter van Bram Vermeulen, en de eerste 'verjaardag' van de val van Raqqa.

'Wat een Jaar!' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Bart Peeters in (te) strak pak in het jaar 1979

In het barkoude jaar 1979 krijgt CVP-boegbeeld Leo Tindemans 1 miljoen stemmen, krijgt vijfvoudig moordenaar Freddy Horion levenslang en krijg je op café al een pintje voor 16 frank, zo’n 40 eurocent.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
James Cooke in 'Dancing With The Stars' op VIER

'Dancing with' James, Elodie, Fabrizio, Ian, Karen, Kat, Leen, Peter en Sien

Vanaf 19 oktober brengt VIER met 'Dancing with the Stars' de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld op geheel eigen wijze naar Vlaanderen.

Lees meer
'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dries en Kat stellen hun hond voor in 'Beestig'

Gloednieuw bij VTM is 'Beestig', een magazine waarin dieren de hoofdrol spelen. Waarom gaan katten vaak in dozen zitten? Waarom kijken vogels zo graag in de spiegel? Waarom verstoppen honden dingen op de meest bizarre plaatsen?

Lees meer
'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Dit zijn de kandidaten van 'De Slimste Mens ter Wereld 2018'

Op maandag 15 oktober start op VIER een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' met Erik Van Looy. De quizmaster wist weer een keur aan spraakmakende kandidaten te strikken. Een overzicht.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/10)