Bartel Van Riet presenteert 'Expeditie Robinson'

dinsdag 7 augustus 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Maandag trakteerden we je al op de eerste trailer van het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson'. Vandaag is bekend gemaakt wie het programma zal presenteren. Niemand minder dan Bartel Van Riet mag in de voetsporen treden van onder anderen Evi Hanssen en Roos Van Acker.

Bartel Van Riet (35) zal het nieuwe seizoen van 'Expeditei Robinson' op VIER presenteren. De nieuwe editie van het populaire avontuurlijke programma gaat volledig back to basics, dus zonder bekende gezichten, maar wel gewone Vlamingen. De productie is ook volledig Vlaams. Ook in Nederland loopt 'Robinson' nog. Daar houden ze vast aan de formule waarbij bekende gezichten naar een onbewoond eiland afzakken.

Bij ons mag Van Riet dus de honneurs waarnemen. De vroegere tuinman van Eén lijkt intussen al enkele jaren vast onderdak bij VIER gevonden te hebben. Zo presenteerde hij er al 'Ons Eerste Huis' en deze zomer was hij online te zien in 'Plan Bartel'. Voor 'Expeditie Robinson' treedt Bartel Van Riet in de voetsporen van onder meer Roos Van Acker, Evi Hanssen en Lotte Verlackt. De opnames van 'Expeditie Robinson' vonden de afgelopen zes weken plaats in de Filipijnen.

Het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson' is vanaf september op VIER te zien. De trailer nog niet gezien? Lees het TVvisie-artikel van maandag HIER en bekijk de eerste beelden.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
VIER is klaar voor 'Expeditie Robinson' (VIDEO!)

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers