Bartel Van Riet presenteert 'Expeditie Robinson'

dinsdag 7 augustus 2018
Foto: VIER - SBS Belgium 2018

Maandag trakteerden we je al op de eerste trailer van het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson'. Vandaag is bekend gemaakt wie het programma zal presenteren. Niemand minder dan Bartel Van Riet mag in de voetsporen treden van onder anderen Evi Hanssen en Roos Van Acker.

Bartel Van Riet (35) zal het nieuwe seizoen van 'Expeditei Robinson' op VIER presenteren. De nieuwe editie van het populaire avontuurlijke programma gaat volledig back to basics, dus zonder bekende gezichten, maar wel gewone Vlamingen. De productie is ook volledig Vlaams. Ook in Nederland loopt 'Robinson' nog. Daar houden ze vast aan de formule waarbij bekende gezichten naar een onbewoond eiland afzakken.

Bij ons mag Van Riet dus de honneurs waarnemen. De vroegere tuinman van Eén lijkt intussen al enkele jaren vast onderdak bij VIER gevonden te hebben. Zo presenteerde hij er al 'Ons Eerste Huis' en deze zomer was hij online te zien in 'Plan Bartel'. Voor 'Expeditie Robinson' treedt Bartel Van Riet in de voetsporen van onder meer Roos Van Acker, Evi Hanssen en Lotte Verlackt. De opnames van 'Expeditie Robinson' vonden de afgelopen zes weken plaats in de Filipijnen.

Het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson' is vanaf september op VIER te zien. De trailer nog niet gezien? Lees het TVvisie-artikel van maandag HIER en bekijk de eerste beelden.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
VIER is klaar voor 'Expeditie Robinson' (VIDEO!)

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Opgroeien met een andere geaardheid, het zou geen probleem meer mogen zijn. Maar jammer genoeg is dat nog niet altijd zo. LHBT-jongeren (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders) krijgen meer dan hun leeftijdsgenoten af te rekenen met mentale problemen. Deze zijn vaak het gevolg van homofobe ervaringen. Olly Alexander, de populaire Britse acteur en frontman van de elektropopband Years & Years, wil dit taboe doorbreken. Hij getuigt eerlijk over z'n eigen eetstoornis, depressie en drugverslaving die hij daardoor ontwikkelde. Voor het eerst in z'n leven bekent hij ook aan z'n mama met welke problemen hij jarenlang heeft geworsteld. En hij praat heel open met lotgenoten en hun families.

'Growing Up Gay', om 21.25 uur op En.

Dossiers