Tweede VTM-programma voor Sieg De Doncker

donderdag 16 augustus 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017

Na een doortocht bij Vitaya en een avontuur in 'Boxing Stars' wordt voormalig Ketnet-gezicht Sieg De Doncker dit najaar volop ingezet bij VTM. Hij zal niet alleen samen met Olga Leyers het gloednieuwe 'De Wereld Rond met 80-jarigen' presenteren, maar wordt ook de nieuwe presentator van 'The Voice Kids'.

Geen Kürt Rogiers meer aan de zijde van An Lemmens in 'The Voice Kids', maar wel nieuwkomer Sieg De Doncker. Dat maakte de krant Het Nieuwsblad gisteren bekend.

Voor De Doncker is het de tweede grote opdracht bij VTM. Eerder geraakte al bekend dat hij samen met Olga Leyers het nieuwe 'De Wereld Rond Met 80-jarigen' maakt. Daarin begeleiden zij 8 hoogbejaarden tijdens hun reis rond de wereld, naar hun favoriete droombestemmingen. Die opnames zijn afgerond. Een exacte uitzenddatum is nog niet bekend.


Lees ook:
Olga Leyers en Sieg De Doncker trekken de wereld rond met 80-jarigen
Siegfried De Doncker helpt verhuizen bij Vitaya

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers