'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' en 'De Vrienden van Amstel LIVE!' naar SBS6

zaterdag 18 augustus 2018

'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' en 'De Vrienden van Amstel LIVE!' zijn een samenwerking aangegaan met SBS6. Op 22 september om 20.30 uur zal SBS6 het grote muzikale event, waarbij Nederlands bekendste artiesten op één dag in drie verschillende grote steden optreden, registreren.

In januari 2019 zendt SBS6 daarnaast ook de nieuwe editie van 'De Vrienden van Amstel LIVE!' uit.

Het jubilerende 'De Vrienden van Amstel LIVE!' (20 jaar) en 'The Flying Dutch' (5 jaar) bundelen op 15 september hun krachten voor een uniek evenement: 'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE'. De grootste Amstelkroeg van Nederland vliegt naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. Net als bij 'The Flying Dutch' zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij 'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' in duo vorm doen, waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt. Onder andere André Hazes, Anouk, Lil Kleine, Fedde Le Grand, Guus Meeuwis en Nick & Simon vliegen naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam om een spetterend optreden te verzorgen.

Wie niet bij het spectaculaire evenement op 15 september aanwezig kan zijn, hoeft niks te missen. Een week na het evenement is het muzikale spektakel gedurende twee uur lang te zien bij SBS6. Daarbij krijgen fans, naast de optredens, ook een kijkje achter de schermen in de helikopters met de artiesten en zijn exclusieve interviews te zien.

Voor de concerten van 'De Vrienden van Amstel LIVE!' geldt hetzelfde: het is alsof je er zelf bij bent.
 
'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE', zaterdag 22 september om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers