'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' en 'De Vrienden van Amstel LIVE!' naar SBS6

zaterdag 18 augustus 2018

'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' en 'De Vrienden van Amstel LIVE!' zijn een samenwerking aangegaan met SBS6. Op 22 september om 20.30 uur zal SBS6 het grote muzikale event, waarbij Nederlands bekendste artiesten op één dag in drie verschillende grote steden optreden, registreren.

In januari 2019 zendt SBS6 daarnaast ook de nieuwe editie van 'De Vrienden van Amstel LIVE!' uit.

Het jubilerende 'De Vrienden van Amstel LIVE!' (20 jaar) en 'The Flying Dutch' (5 jaar) bundelen op 15 september hun krachten voor een uniek evenement: 'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE'. De grootste Amstelkroeg van Nederland vliegt naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. Net als bij 'The Flying Dutch' zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij 'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE' in duo vorm doen, waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt. Onder andere André Hazes, Anouk, Lil Kleine, Fedde Le Grand, Guus Meeuwis en Nick & Simon vliegen naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam om een spetterend optreden te verzorgen.

Wie niet bij het spectaculaire evenement op 15 september aanwezig kan zijn, hoeft niks te missen. Een week na het evenement is het muzikale spektakel gedurende twee uur lang te zien bij SBS6. Daarbij krijgen fans, naast de optredens, ook een kijkje achter de schermen in de helikopters met de artiesten en zijn exclusieve interviews te zien.

Voor de concerten van 'De Vrienden van Amstel LIVE!' geldt hetzelfde: het is alsof je er zelf bij bent.
 
'De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE', zaterdag 22 september om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Opgroeien met een andere geaardheid, het zou geen probleem meer mogen zijn. Maar jammer genoeg is dat nog niet altijd zo. LHBT-jongeren (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders) krijgen meer dan hun leeftijdsgenoten af te rekenen met mentale problemen. Deze zijn vaak het gevolg van homofobe ervaringen. Olly Alexander, de populaire Britse acteur en frontman van de elektropopband Years & Years, wil dit taboe doorbreken. Hij getuigt eerlijk over z'n eigen eetstoornis, depressie en drugverslaving die hij daardoor ontwikkelde. Voor het eerst in z'n leven bekent hij ook aan z'n mama met welke problemen hij jarenlang heeft geworsteld. En hij praat heel open met lotgenoten en hun families.

'Growing Up Gay', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers